strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ФИРМАТА ВИТКОМ-СТРУМИЦА БАРА ВОЗАЧ-МАГАЦИОНЕР,ДЕТАЛНИТЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ОБЈАВАТА!

Автор:

Датум:

март 13, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 13, 2019

Категории:

Култура

Фирмата Витком-Струмица бара возач магационер на неопределно работно време. Кандидатите треба да бидат на возраст до 40 години, да поседуваат возачка Б категорија и да имаат возачко искуство. За подетални информации заинтересираните може да се јават на следниот телефонски број: 070 226 077