ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД ЕДНО ЛИЦЕ НА РАБОТНО МЕСТО РАКОВОДИТЕЛ, УСЛОВИ ОДЛИЧНИ-ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ВО ОБЈАВАТА!

март 14, 2019

Компанија од Струмица има потреба од вработување на едно лице на работно место раководител. Лицето може да биде градежен, електро или машински инжинер. За подетални информации обратете се на телефонскиот број 078 444 222.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: