Home

Perdormire

Tag - Никола Новоселски

Струмица

ГОЛЕМО БРАВО: МОМЧЕТО КОЕ ГО ФАТИ КРСТОТ ВО МУРТИНО ЗАЕДНО СО ОСТАНАТИТЕ ПРИЈАВЕНИ, ПАРИТЕ ГИ ДОНИРАА НА НИКОЛА НОВОСЕЛСКИ!

Гоце Христоманов е среќникот кој денес го фати крстот во Муртино, а тој заедно со останатите пријавени собраните пари ги донираа на Никола Новоселски. Големо...

Култура

ГОЛЕМО БРАВО: Овој млад струмички пар парите собрани од свадбената веселба ги донираа за Никола Новоселски

Младиот брачен бар Живе Коцев и Марија Кармазова докажаа дека вербата во луѓето не треба никогаш да ја изгубиме и дека доброто на овој свет се’уште...