Perdormire
Струмица

ГОЛЕМО БРАВО: МОМЧЕТО КОЕ ГО ФАТИ КРСТОТ ВО МУРТИНО ЗАЕДНО СО ОСТАНАТИТЕ ПРИЈАВЕНИ, ПАРИТЕ ГИ ДОНИРАА НА НИКОЛА НОВОСЕЛСКИ!

Home

Гоце Христоманов е среќникот кој денес го фати крстот во Муртино, а тој заедно со останатите пријавени собраните пари ги донираа на Никола Новоселски. Големо браво, честитки за Гоце!