Home

Perdormire

Tag - Митко Чавков

Струмица

ЗАВРШНИ ЗБОРОВИ ЗА 27.АПРИЛ: Чавков бил клучен во операцијата, ги издал сите наредби за cпacување на пратениците меѓу кои и на Зијадин Села и Радмила Шекеринска!

Во завршните зборови по предметот за 27 април, Митко Чавков обелодени документи – телеграма од СВР Скопје, со која од Чавков било побарано засилување од 50...

Политика

РЕАКЦИЈА НА СЕМЕЈСТВОТО НА ЧАВКОВ: Случајот со Митко Чавков е повеќе политика отколку право!

Утре е ден на судството во Македонија, но за жал нема што да се слави бидејќи правдата очигледно си замина, реагира семејството на притворениот Митко Чавков...