Home

Perdormire

Tag - минато

Стара Струмица

Невообичаена и ретка фотографија: Сигурно ве интересира како изгледала Струмица пред 100 години!

Неасфалтирани патишта, скромни живеалишта, зеленило насекаде и мирен живот наспроти сега: Брз живот, илјадници евра вложени во живеалишта, најголем дел од...