Home

Perdormire
Култура

(ФОТО) Културата на Струмица во минатото

Home

Струмица и народот во минатото имале навистина со што да се гордеат. Како и музиката така и културата тогаш била мегу најразвиената во Македонија. Уживајте во фотографиите, па можеби ќе забележите некој ваш роднина или пријател што тогаш блескал на сцената.