Home

Perdormire

Tag - математика

Култура

УСПЕШНИ КАКО И СЕКОГАШ: УЧЕНИЦИТЕ МАТЕМАТИЧАРИ ОД СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ СО НАГРАДИ СЕ ВРАТИЈА ОД РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА!

Неодамна Кочани се одржа Регионалниот натпревар по Математика за учениците од средните училишта. Учениците математичари на СОУ „Јане Сандански“ оттаму се...