Home

Perdormire

Tag - Марти Хигиена

Струмица

(ФОТО) ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ АКТИВНОСТИ ВИ ГИ НУДИ НОВАТА ЛИЦЕНЦИРАНА ФИРМА ЗА ОДРЖУВАЊЕ И ЗАСТАПУВАЊЕ СО СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР „МАРТИ ХИГИЕНА“

Лиценцираната фирма „МАРТИ ХИГИЕНА“ која се грижи за одржување и застапување со станбен и деловен простор ви ги нуди следниве активности: ОДРЖУВАЊЕ И...

Култура

НОВО ВО СТРУМИЦА: „МАРТИ ХИГИЕНА“ – АГЕНЦИЈА ЗА ОДРЖУВАЊЕ, ЗАСТАПУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР!

„МАРТИ ХИГИЕНА“ е името на новата агенција во Струмица која максимално со своите квалитети и искуство ќе се погрижи за одржување, застапување и управување со...