strumica denes logo

(ФОТО) ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ АКТИВНОСТИ ВИ ГИ НУДИ НОВАТА ЛИЦЕНЦИРАНА ФИРМА ЗА ОДРЖУВАЊЕ И ЗАСТАПУВАЊЕ СО СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР „МАРТИ ХИГИЕНА“

Автор:

Датум:

јануари 22, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 22, 2019

Категории:

Струмица

Лиценцираната фирма „МАРТИ ХИГИЕНА“ која се грижи за одржување и застапување со станбен и деловен простор ви ги нуди следниве активности:

ОДРЖУВАЊЕ И ОДСТРАНУВАЊЕ НА ДЕФЕКТИ НА ЗАЕДНИЧКИТЕ ДЕЛОВИ
РЕАЛИЗАЦИЈА НА ВАШИТЕ ОДЛУКИ ПРЕКУ ФОРМИРАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО РЕЗЕРВЕН ФОНД
РЕДОВНО ПЛАЌАЊЕ НА ЗАЕДНИЧКИТЕ СМЕТКИ
ОПОМЕНУВАЊЕ И ЗАКОНСКО РЕАЛИЗИРАЊЕ НА СОПСТВЕНИЦИТЕ КОИ НЕ СИ ГИ ИСПОЛНУВААТ ОБВРСКИТЕ

Дозволете ни вашата грижа околу заедничкото домување да стигне во сигурни раце. Повелете и посетете не на улицата „Васил Сурчев“ бр. 14А, или на телефонот 078 314 801