strumica denes logo
ЉУПКА МИТРОВА

јули 31, 2018

Турците „одлепиле“ по Љупка Митрова: Сопствениците на хотелот и понудиле бесплатен одмор

Сопствениците и менаџментот на еден познат турски хотел во Анталија

Види повеќе

април 27, 2018

(ФОТО) Струмичанката Љупка Митрова во нова заносна фотосесија!

Модната блогерка Љупка Митрова тргна на пат… веројатно преку Валандово

Види повеќе