Perdormire

Tag - лефтер андонов

Струмица Денес

Струмичанецот Лефтер Андонов назначен за Управител на СИЗ „Македонија соообраќај“ – АМЕРИТ

Стопанската интересна заедница за патен транспорт СИЗ Македонија сообраќај – АМЕРИТ доби нови раководни органи, кои ќе ја водат најстарата транспортна...