KuponGo

февруари 8, 2019

СТРУМИЦА ДЕНЕС И KuponGo ВО СОРАБОТКА: ТРИ МЕСЕЦИ РЕКЛАМИРАЊЕ НА НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА 4.999 ДЕНАРИ, ПОНУДАТА ТРАЕ САМО ОВОЈ МЕСЕЦ!

Портал Струмица Денес во соработка со првата платформа во Струмица-KuponGo

Види повеќе

ноември 26, 2018

НОВО ВО СТРУМИЦА: KuponGo-Онлајн платформа преку која струмичани ќе ги откријат најголемите и најатрактивните попусти!

WEB: https://kupongo.mk/ ФЕЈСБУК: https://www.facebook.com/kupongo.mk/ ИНСТАГРАМ: https://www.instagram.com/kupongo.mk/?fbclid=IwAR34O0GyB-nfZQy0ulp-gLB3jPoCLfrkdQDhts_8ccNoKyjN1lnue2LML8c Неодамна во Струмица се

Види повеќе