СТРУМИЦА ДЕНЕС И KuponGo ВО СОРАБОТКА: ТРИ МЕСЕЦИ РЕКЛАМИРАЊЕ НА НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА 4.999 ДЕНАРИ, ПОНУДАТА ТРАЕ САМО ОВОЈ МЕСЕЦ!

февруари 8, 2019

Портал Струмица Денес во соработка со првата платформа во Струмица-KuponGo која им овозможува на трговците нивните промоции и акции да ги објавуваат онлајн. Доколку се одлучите за понудата на Струмица Денес и KuponGo добивате тримесечно рекламирање на порталот Струмица Денес за 4.999 денари.

Најпрвин треба да извршите уплата преку KuponGo и кога ке биде завршено плаќањето да исконтактирате следниот телефонски број 071/258-511. Линк од понудата: https://bit.ly/2BlErUc

Зошто да ја одберете оваа понуда?

Порталот Strumica Denes ви овозможува 3 месеци промоција на Вашиот бизнис пред огромна публика, ефективен и флексибилен маркетинг кој е од суштионско значење.

Услови:

» Најпрво се плаќа цената од 4990 ден.

» Кога е завршено плаќањето го доставувате пин кодот на на тел. број 071/258-511

» Интензитет на објавување на Вашиот бизнис: 3 пати дневно за 3 месеци

» Промоцијата важи единствено преку KuponGo

Со овој купон добивате:

» Промоција на Вашиот бизнис на порталот Strumica Denes

» Објавување на албум со максимум 30 слики

» Информации за бизнисот

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: