Home

Perdormire

Tag - КРУМ ВЕЛКОВ

Здрава Котлина

КРУМ ВЕЛКОВ: ВИЕ ШТО ЧЕКАТЕ, ПОКАНА ЗА БАЛ? (До струмичките локални самоуправи, за рудникот)

Дегутантно е, непримерно, неодговорно и кукавички тоа што властите на струмичките општини, советите и градоначалниците, и по толку месеци откако се на власт...