Home

Perdormire

Tag - Јавен повик

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА РАСПИША ПОВИК ЗА ЧЛЕНОВИ КОИ ЌЕ БИДАТ ДЕЛ ОД ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ОСНОВАЊЕ ЛОКАЛЕН МЛАДИНСКИ СОВЕТ ВО СТРУМИЦА!

Општина Струмица распишува повик за членови на иницијативен одбор во општина Струмица, Република Северна Македонија, кои ќе бидат дел од иницијативата за...

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА СО ЈАВЕН ПОВИК!

Во рамките на планираната акција „Еко фронт-Чиста да ни е“ која што започна минатиот месец, денеска се работеше во населеното место Сачево. На неколку локации...

Струмица

ЈАВЕН ПОВИК ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Јавен повик за граѓански организации за поднесување предлог проекти во рамки на регионалната програма за локална демократија во западен балкан (ReLOaD) undp...