strumica denes logo
ИЗДАВАЊЕ

август 27, 2018

СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТ РЕНОВИРАНА ГАРСОНИЕРА ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ!

Издавам комплет реновирана гарсониера 27 м2, со нов мебел, столарија

Види повеќе

мај 30, 2018

СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН СТАН ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ КАЈ СОБРАНИЕ!

Издавам комплет реновиран и сосема ново наместена гарсониера во строг

Види повеќе