strumica denes logo
интернет
????????????????????????????????????

мај 7, 2018

ПОГОЛЕМ ДЕЛ ОД ГРАДОТ ОСТАНА БЕЗ СТРУЈА И ИНТЕРНЕТ!

Пред еден час повеќе делови од Струмица останаа без електрична

Види повеќе

март 26, 2018

СТРУМИЧАНЕЦ ЗАРАБОТУВАЛ ГОЛЕМИ ПАРИ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, НО НЕ ГИ ПРИЈАВИЛ ВО УЈП!

Секторот за внатрешни работи Струмица поднесе кривична пријава против К.Т.

Види повеќе