strumica denes logo

ПОГОЛЕМ ДЕЛ ОД ГРАДОТ ОСТАНА БЕЗ СТРУЈА И ИНТЕРНЕТ!

Автор:

Датум:

мај 7, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 7, 2018

Категории:

Култура
????????????????????????????????????

Пред еден час повеќе делови од Струмица останаа без електрична енергија. Од ЕВН Македонија велат дека екипите се на терен и работат на остранување на дефектот. Повеќе информации подоцна.