Home

Perdormire

Tag - инсајдер

Струмица

Моторџиите‌ ‌во‌ ‌Струмица‌ ‌донираа‌ ‌за‌ ‌социјално‌ ‌загрозените‌ ‌семејства‌ ‌и‌ ‌за‌ ‌заштита‌ ‌од‌ ‌ ракот‌ ‌на‌ ‌дојката‌!

Жените мотоциклисти во Струмица се собраа на хуманитарен настан за поддршка на социјално ранливи семејства и подигање на свесноста за заштита од ракот на...

Реклама Струмица

АКО ИМАТЕ СПОСОБНОСТИ ЗА ПРОДУЦИРАЊЕ НА КРАТОК ФИЛМ, ПРИЈАВЕТЕ СЕ – ГЛАВЕН ФОКУС Е КРАТОК ФИЛМ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ ПОВРЗАНИ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА!

Кликни на линкот и пријави се: Europe House ве поканува да учествувате во #GREENFILM со цел да ја доближиме публиката на трите Europe House до вашите креативни...

Реклама Струмица

МЕБЕЛ АРТ-ИН ГО ПРОШИРИ СВОЈОТ ПРОДАЖЕН ПРОСТОР ВЕДНАШ НАСПРОТИ „НИПРОМ“ НА СТАРИОТ ПАТ КОН ВАСИЛЕВО: ВРШАТ И ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА НА НИВНИТЕ ПРИЗВОДИ!

Во 2012 година, на пазaрот се пласиравме како АРТИСАН МЕБЕЛ, компанија за производство на тапациран мебел. Во 2019 година, го отворивме еден од најголемите...

Спорт Струмица

ИНТЕРВЈУ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС СО АК БЕЛАСИЦА РАН – СПОРТСКИ КЛУБ ЗА РЕКРЕАТИВНО ИЛИ ПРОФЕСИОНАЛНО ТРЧАЊЕ ВО СТРУМИЦА!

АК БЕЛАСИЦА РАН е името на новиот спортски клуб од Струмица за рекративно или професионално трчање. Клубот е едно вистинско освежување за нашиот град кое со...

Струмица

(ФОТО) СТРУМИЧАНКАТА МАРИЈА НАКОВА Е ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЕР ВО ЛОНДОН, А НЕЈЗИНИ КЛИЕНТИ СЕ ПОЗНАТИ МУЗИЧКИ ИМИЊА И ЛИЧНОСТИ ОД ПОЛИТИЧКИОТ СВЕТ И БИЗНИСОТ!

Струмичанката Марија Накова веќе долги години живее и работи во Англија. Редакцијата на Струмица Денес долго време ги следи на социјалните мрежи успесите на...

Реклама Струмица

(ФОТО) КВАЛИТЕТОТ НА ПРВО МЕСТО: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „Д.И МИТЕВИ ДИЗАЈН“ УСПЕШНО СЕ ПРОБИВА НА ПАЗАРОТ И НУДИ ВИСОК КВАЛИТЕТ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ!

Струмичката компанија „Д.И МИТЕВИ ДИЗАЈН“ веќе подолго време успешно се пробива на пазарот и нуди висок квалитет и професионални услуги на нивните клиенти. „Д...

Струмица

ИНТЕРВЈУ: ХОТЕЛ „ЦАР САМУИЛ“ ДОБИ НОВИ СОПСТВЕНИЦИ – „ЖИКОЛ“ И „ЕЛЕНА ЛУКА ХОУМ“ СО ГОЛЕМ ПРОЕКТ!

Успешните компании „Жикол“ и „Елена Лука Хоум“ се новите сопственици на хотелот Цар Самуил во Банско. Во интервју за Струмица Денес тие ги откриваат нивните...