Home

Perdormire

Tag - Иницеф

Струмица Денес

Претставник од општина Струмица на работилница за зајакнување на системот на предучилишно образование

Во организација на УНИЦЕФ и Светската Банка, а со цел за поддршка на Министерството за труд и социјална политика, на други надлежни министерства, институции...