strumica denes logo
информатика

април 15, 2019

СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ НА МАКЕДОНСКАТА ОЛИМПИЈАДА ПО ИНФОРМАТИКА!

На XXIII МАКЕДОНСКА ОЛИМПИЈАДА ПО ИНФОРМАТИКА која се одржа во

Види повеќе