strumica denes logo
хуманитарна акција

јануари 12, 2019

(ФОТО) СПОДЕЛУВАЈТЕ ДА ПОМОГНЕМЕ: НАШАТА СОГРАЃАНКА НАТАША ЈАНЕВА ЖИВЕЕ ВО МИЗЕРИЈА-ДА И ПОМОГНЕМЕ!

Нашата сограѓанка Наташа Јанева, со трагична судбина, оставена сама на

Види повеќе

ноември 23, 2018

Хуманитарна акција за Нина „Дружината на Лајко Сезнајко“

Режијата е на Јулија Милкова, според текст на драматургот Никола

Види повеќе