strumica denes logo
Христијан Велков

септември 13, 2018

УМС Струмица ги повика сограѓаните да се приклучат на еко акцијата ,,Без губре, без изговори”

На 15 септевмри светскиот ден на чистењето Унијата на Млади

Види повеќе