strumica denes logo
Гражданлиев

октомври 3, 2018

(ВИДЕО) ГРАЖДАНЛИЕВ: НИСКАТА ИЗЛЕЗНОСТ ВО ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ РЕГИОНИ Е ПОРАКА ЗА ВЛАСТА!

Интегрален текст од прес-конферецијата на Гражданлиев, а веднаш по текстот

Види повеќе