Home

Perdormire

Tag - ГРАДИНКА

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) „Паркиралишта Струмица“ донираше играчки во колонот 6 на градинката „Детска Радост“

Се зголеми фондот на играчки во клонот 6 на градинката „Детска радост“ во Струмица… Потврдувајќи ја својата општествена одговорност, Јавното претпријатие...