strumica denes logo
Госип Кафе

декември 6, 2018

КИКО И КОКИ ЗА ПРВ ПАТ ОВАА СЕЗОНА ВО GOSSIP CAFE!

07•12 – Овој Петок за прв пат оваа сезона во

Види повеќе

октомври 4, 2018

СЕЗОНА 5: ГОЛЕМО ОТВАРАЊЕ НА ГОСИП КАФЕ ВО САБОТА!

Госип Кафе и оваа година ја отвара петтата сезона маестрално

Види повеќе