КИКО И КОКИ ЗА ПРВ ПАТ ОВАА СЕЗОНА ВО GOSSIP CAFE!

декември 6, 2018

07•12 – Овој Петок за прв пат оваа сезона во Gossip Cafe ни гостуваат Кико & Коки, кои ве очекуваат на квалитетна Екс Ју забава проследена со одлична атмосфера.

Почеток: 21:30 часот

Резервации:
070 228 765 Софија Андонова
072 623 472 Тања Пандева
078 698 283 Филип Ѓеоргиев
078 917 317 Тими Наков

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: