strumica denes logo
ГЛАСАЊЕ

октомври 1, 2018

КАКВИ СЕ БРОЈКИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМОТ ВО СТРУМИЦА? КРИЗНИОТ ШТАБ ИЗЈАВИ ДЕКА ИМАЛО НЕРЕГУЛАРНОСТИ ВО ТУРСКОТО МААЛО!

Струмица вчера се изјасни на референдумот кој го опфаќаше прашањето

Види повеќе

септември 29, 2018

107 БОЛНИ И ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА ПРИЈАВЕНИ ДА ГЛАСААТ ВО СТРУМИЦА НА РЕФЕРЕНДУМОТ!

Според изборната Општинска комисија во нашиот град за референдумското изјаснување

Види повеќе