107 БОЛНИ И ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА ПРИЈАВЕНИ ДА ГЛАСААТ ВО СТРУМИЦА НА РЕФЕРЕНДУМОТ!

септември 29, 2018

Според изборната Општинска комисија во нашиот град за референдумското изјаснување пријавени се 107 болни и изнемоштени лица. Освен болните и изнемоштените, денеска исто така гласаат и затворениците во затворот на Струмица.

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: