Home

Perdormire

Tag - ГАСНЕЊЕ

Хроника

ГОЛЕМ ПОЖАР НАД БРАНАТА НА СЕЛОТО ИЛОВИЦА, ПОЖАРНИКАРИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДА РАБОТАТ ДОДЕКА НЕ ГО ЛОКАЛИЗИРААТ!

27.04.2019 година, тим пожарникари од ТППЕ Струмица учествува во гаснење шумски пожар на Огражден, над браната на селото Иловица, на доста недостапен терен...