strumica denes logo

ГОЛЕМ ПОЖАР НАД БРАНАТА НА СЕЛОТО ИЛОВИЦА, ПОЖАРНИКАРИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДА РАБОТАТ ДОДЕКА НЕ ГО ЛОКАЛИЗИРААТ!

Автор:

Датум:

април 27, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

април 27, 2019

Категории:

Хроника

27.04.2019 година, тим пожарникари од ТППЕ Струмица учествува во гаснење шумски пожар на Огражден, над браната на селото Иловица, на доста недостапен терен. Тимот ќе работи до целосно локализирање и ликвидирање на пожарот.