strumica denes logo
Габрово

декември 27, 2018

ЗАВРШИ ИЗРАДБАТА НА БАЗНИТЕ ПРЕГРАДИ ВО ГАБРОВО!

Во атарот на населеното место Габрово заврши изградбата на базните

Види повеќе

ноември 20, 2018

Градоначалникот разговараше со граѓаните на Габрово, Банско и Муртино за нивните барања!

Изведба на атмосферска и фекална канализација, изградба на филтер станица,

Види повеќе

октомври 26, 2018

Во Габрово се асфалтираат улици, се довршува филтер станицата и се изведуваат каскади

Општина Струмица деновиве реализира повеќе активности во населеното место Габрово.

Види повеќе