Home

Perdormire

Tag - фризерка

Струмица Денес

Фризерка од Струмица ќе прави бесплатни фризури на матуранти од социјално загрозени семејства

Во пресрет на матурските забави, веќе се во тек подготовките на младите луѓе кои сакаат да заблескаат за време на овој животен настан, кога го започнуваат...