strumica denes logo
ФОТО

септември 21, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ДЕНЕШНИОТ ПРАЗНИК ГИ СОБРА СТРУМИЧАНИ НА ЕДНО МЕСТО- ЗА МНОГУ ГОДИНИ!

Македонската православна црква и верниците денес го славаат Рождеството на

Види повеќе

април 21, 2018

(ФОТО) Енергетски ефикасно ЛЕД осветлување на булеварот „Маршал Тито“

Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“ продолжува со модернизирањето на уличното осветлување

Види повеќе