Home

Perdormire

Tag - фондација

Струмица

Претставници од Детската Фондација Песталоци од Швајцарија во посета на ООУ „Маршал Тито“ од Муртино

Во рамките на проектот „Јакнење на меѓуетничката соработка во општините“, финансиран од Детската Фондација Песталоци од Швајцарија, во подрачното основно...

Култура

Просветниот инспектор Зоран Узунов заедно со организацијата „Сега“ и фондацијата „Песталоци“ во посета на СОУ „Димитар Влахов“

Во среда на 10.10.2018 година претставници од Младинската организација „СЕГА“, Фондацијата „Песталоци“, претставници од истата организација од Швајцарија и...