strumica denes logo
Фејсбук

април 14, 2019

Фејсбук, Инстаграм и WhatsApp повторно „паднаа“, корисниците револтирани!

Фејсбук, Инстаграм и WhatsApp искусуваат технички проблеми ова утро за

Види повеќе

март 31, 2018

Внимателно со приватноста на социјалните мрежи

  Злоупотребата на лични податоци од нашите профили на социјалните

Види повеќе