strumica denes logo
фејсбук статус

март 13, 2019

МИТКО БОЈАЏИСКИ: ИЗМИСЛЕНИОТ СВЕТ НА РУДАРСКАТА КОМПАНИЈА!

Фејсбук статус на Митко Бојаџиски: ИЗМИСЛЕНИОТ СВЕТ НА РУДАРСКАТА КОМПАНИЈА

Види повеќе

февруари 21, 2019

МИЛЕНА ЗАФИРОВА: ЈАВНО ИЗВИНУВАЊЕ ДО ЕУРОМАКС РИСОРСИС!

Фејсбук статус на Милена Зафирова: Почитувани другари, поддржувачи, истомисленици и

Види повеќе

септември 20, 2018

ВАНКОВЕР МАНЧЕВ: НАШЕТО ИМЕ Е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, НЕМА ПРИЧИНА ДА СЕ ГЛАСА НА 30 СЕПТЕМВРИ!

ФЕЈСБУК СТАТУС НА ВАНКОВЕР МАНЧЕВ:  Почитувани пријатели и граѓани на

Види повеќе

септември 10, 2018

СЛАВЧО ПИНДА ДО ГОРАН ПАНДЕВ: ФК БЕЛАСИЦА НИКОГАШ НЕМА ДА ТЕ ПОДДРЖИ ДА БИДЕШ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ!

Фејсбук статус на сопственикот на ФК БЕЛАСИЦА-Славчо Пинда: Пандев, 3

Види повеќе