strumica denes logo
факултет

јануари 16, 2019

Дали дисперзните студии во Струмица го даваат очекуваниот квалитет?

Во време кога расте бројот на отворени факултети и бројот

Види повеќе

октомври 2, 2018

Кои се трите најпопуларни факултетски смерови во Струмица годинава?

Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип годинава го зголеми бројот на

Види повеќе

август 21, 2018

ПРЕТСТАВУВАМЕ 10 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА СТУДИРАТЕ НА Универзитет за Туризам и Менаџмент-Скопје ВО СТРУМИЦА !

Универзитетот за туризам и менаџмент со свои дисперзирани студии во

Види повеќе