strumica denes logo
ЕВН

јули 21, 2019

Прекин на електричната енергија во понеделник од 09:30 до 15 часот на неколку улици во Струмица

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат дека во понеделник

Види повеќе

октомври 4, 2018

ДЕНЕС И УТРЕ НОВО СЕЛО ЌЕ ОСТАНЕ БЕЗ СТРУЈА НЕКОЛКУ ЧАСОВИ!

Како што објавија ЕВН Македонија-КЕЦ Струмица, денеска и утре во

Види повеќе