Home

Perdormire
Ново Село

ДЕНЕС И УТРЕ НОВО СЕЛО ЌЕ ОСТАНЕ БЕЗ СТРУЈА НЕКОЛКУ ЧАСОВИ!

Home

Како што објавија ЕВН Македонија-КЕЦ Струмица, денеска и утре во период 08:30 па се до 14:30 часот без струја ќе остане еден дел од Ново Село, односно без електрична енергија ќе остане делот од Трафостаницата до мостот и Манастирот. Овој прекин е поради активности за подобрување на квалитетот на електричната енергија.