strumica denes logo

Прекин на електричната енергија во понеделник од 09:30 до 15 часот на неколку улици во Струмица

Автор:

Датум:

јули 21, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 21, 2019

Категории:

Култура

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат дека во понеделник 22 јули поради реализција на инвестициони зафати, ќе има прекин на електричната енергија.

Во понеделник од 09:30 до 15:00 часот без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на „Климент Охридски“, од Здружението на возачи кон Кванташки пазар, како и дел од корисниците на улицата „Иљо Шопов“ во Струмица.