strumica denes logo
Еуро Скала

март 1, 2018

(ФОТО) ИЗНАЈМЕТЕ ВОЗИЛО ОД RENT A CAR EURO SKALA-СТРУМИЦА: ОД ДЕНЕС ДОСТАПНИ ЧЕТИРИ НОВИ ВОЗИЛА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ!

Од самото формирање на компанијата, се залагаме за обезбедување на

Види повеќе