strumica denes logo
Елена Орцева

мај 11, 2018

(ФОТО) ПРВО МЕСТО НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ПО ОРАТОРСТВО ЗА СТРУМИЧАНКАТА ЕЛЕНА ОРЦЕВА

“Студентска порака до Европската Унија“ тема која во мене пробуди

Види повеќе

април 17, 2018

Елена Орцева ќе биде дел од Извршниот комитет на Унијата на Млади Сили

Во рамките на синоќешната седница, Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ донесе

Види повеќе