strumica denes logo
ексклузивна вест

март 21, 2018

ЕКСКЛУЗИВНА ВЕСТ: ВЛЕГОЛ СО КОПАЧ ВО „СЕНАТОР“ КАЗИНО ВО СТРУМИЦА И ГО ДЕМОЛИРАЛ!

Вечерва на социјалните мрежи се појави видео каде што се

Види повеќе