strumica denes logo
ЕДУПЛАНЕТ

ноември 26, 2018

ПРИЈАВЕТЕ СЕ: „ЕДУПЛАНЕТ“ во соработка со Smart Steps CG, организираа менаџерска школа!

МЕНАЏЕРСКА ШКОЛА ЗА ДЕЦА И ТИНЕЈЏЕРИ Едупланет во соработка со

Види повеќе

ноември 12, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) Ново во Струмица: „ЕДУПЛАНЕТ“ е името на новиот Едукативен центар во Струмица!

Во Струмица се отвори новиот Едукативен центар „ЕДУПЛАНЕТ“ кој се

Види повеќе