ПРИЈАВЕТЕ СЕ: „ЕДУПЛАНЕТ“ во соработка со Smart Steps CG, организираа менаџерска школа!

ноември 26, 2018

МЕНАЏЕРСКА ШКОЛА ЗА ДЕЦА И ТИНЕЈЏЕРИ
Едупланет во соработка со Smart Steps CG организира нова менаџерска школа за деца од 11-14 год. и тинејџери од 15-18 год, со која тие преку сопствени програми и курсеви ќе бидат подготвени за игрите во животот на возрасните.
Информации и пријавување на телефон 071200699.
Ве очекуваме.

Пораки од членови на менаџерската школа која во Кавадарци е веќе во тек 👍🏼

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ