Home

Perdormire

Tag - Џоканов

Струмица

РЕСТОРАН „ЏОКАНОВ“ И ОВОЈПАТ СО УБАВА ПОНУДА ЗА ПОНЕЖНИОТ ПОЛ: ПРЕД ОСМОМАРТОВСКА И ОСМОМАРТОВСКА ЗАБАВА СО ЖИВА МУЗИКА!

Елитниот ресторан „Џоканов“ кој за брзо време успеа да се пробие на „големата врата“ овојпат повторно со примамлива понуда за понежниот пол. Ресторан „Џоканов“...