strumica denes logo

ДОЧЕК НА СТАРА НОВА ГОДИНА ВО РЕСТОРАН „ЏОКАНОВ“

Автор:

Датум:

јануари 8, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 8, 2019

Категории:

Струмица

Почитувани, со огромно задоволство ве информираме дека ресторан „Џоканов“ во недела 13 јануари организира дочек на СТАРА НОВА ГОДИНА во одлична атмосфера со жива музика. Менито ќе биде по слободен избор, се плаќа само влез 100 денари. „Џоканов“ ќе додели и лебче со паричка на присутните, следува и награда за среќникот. Резервирајте на време на телефонскиот број: 076 253 444