Home

Perdormire
Струмица

РЕСТОРАН „ЏОКАНОВ“ И ОВОЈПАТ СО УБАВА ПОНУДА ЗА ПОНЕЖНИОТ ПОЛ: ПРЕД ОСМОМАРТОВСКА И ОСМОМАРТОВСКА ЗАБАВА СО ЖИВА МУЗИКА!

Home

Елитниот ресторан „Џоканов“ кој за брзо време успеа да се пробие на „големата врата“ овојпат повторно со примамлива понуда за понежниот пол. Ресторан „Џоканов“ организира предосмомартовска и осмомартовска забава со жива музика.

На 7 март со почеток од 17:00 часот присутните ќе ги забавува „Алегро Бенд“ а специјален гостин ќе биде Катерина Тодорова.

На 8 март со почеток од 12:00 до 17:00 забава со Катерина Тодорова. А пак од 18:00 до 24:00 часот Демо Савлев заедно со Катерина Тодорова ќе приредат атмосфера за паметење.

Во цената од 500 денари добивате влез, ордавер, салата, вечера и неограничен безалкохолен пијалок. Вашите резервации може да ги направите на следниот телефонски број: 076253444